top of page

Tetőszerkezet, mely legalább 50 évre szól?

Updated: Apr 25, 2023


SZÁMOLJUNK!

Adott egy átlagos családi ház, amelyet a tulajdonos 20 évig szeretne használni. A konkurens gyártóhoz képest, aki nem rendelkezik szakképzett tervezőkkel, korszerű technológiával és tapasztalattal, tegyük fel, hogy 7%-kal, azaz kb. 200.000 Ft-tal magasabb az árunk. Ez, a 20 évre lebontva, évi 10.000 Ft-ot jelent.

Kérdés: Önnek megéri az évi 10.000 Ft-t megspórolni azért, hogy kevésbé biztonságos, stabil és minőségi könnyűszerkezetes tető álljon a feje fölött, amelyre nem érvényesíthető garancia vonatkozik?


Mi nem 5-10 évre, legalább 50 évre tervezünk. Előregyártott tetőszerkezeteinkhez CE minősítésű és ellenőrzött gyártásból származó alapanyagainkból pedig minimum 15%-kal többet használunk fel a többi gyártóhoz képest.


A szeglemezes tetőszerkezetekre vonatkozó ÁRAJÁNLATON TÚL...


Amikor a professzionalitás és az elhivatottság találkozásából nő ki egy immár 27 éve működő vállalkozás, megkerülhetetlen a szakmai részvét, a felhalmozott tapasztalat és tudás prezentálása a fiatalabb generációk számára. A tehetséggondozás, a saját csapatunk folyamatos fejlesztése és szakmai továbbképzése vezetőink szívügye. Bemutatjuk röviden cégünk kulcsembereit és az általuk képviselt legfőbb értékeken keresztül vállalatunkat is.


Ennek oka egyrészt az, hogy a B2C szférát tekintve a mindennapi árajánlatkérő ügyfelek kérdésein át a komolyabb szakmai felkérésekig és projektekig szembesülünk azzal a ténnyel, hogy a szakmaiság és felelősség sokszor mennyire háttérbe szorul.


szeglemezes tetőszerkezet szerelése
Szeglemezes tetőszerkezet szerelési folyamata saját szerelőcsapataink által

Kivitelezett munkáink nagy százalékát a szakmai tanácsadás előzi meg, hiszen mit ér egy jó ötletnek tűnő vállalás, ha a megvalósításra nem áll rendelkezésre kompetens szakértői gárda. Gyakori, hogy olyan "kidolgozott" ajánlatokkal kell felvenni az árversenyt, melyek egy nem megalapozott és alátámasztott szakmai megoldásra épülnek. Sok esetben egy koncepciótlan, légből kapott tervre megy az ár licit a piacon, ahol az alapvető szakmai normákkal kapcsolatban sincs tisztánlátás.


Nem ámítás, ezek az épületek mind a fejünk fölé tornyosulnak egyszer, melyeknek megbízható stabilitást és védelmet kellene nyújtaniuk.


A döntés a megrendelőé, a felelősség viszont a kivitelezőé (kivéve, ha az alól kibújik ...).

A hírek kevésbé szólnak összedőlt tetőktől, lebontásra ítélt szerkezetekről, mindez megmarad a szakmai szcéna résztvevőinek, ebből pedig akad jó pár.



Miért a SZEGLEMEZES TECHNOLÓGIA és miért a BELATTI?


Folyamatos fejlesztésekkel tökéletesítjük az általunk garantált minőséget, 1996 óta.

Ügyfeleink, állandó partnereink visszajelzései alapján cégünk megbízható és felelősségteljes cégként bizonyítja szakmai elköteleződését, immár 27 éve.

Szeglemezes tetőszerkezetekre, fa konstrukciókra specializálódtunk, szemináriumokon és képzéseken adtuk át tudásunkat építkezési vállalatok, tervezők és befektetők számára. A szeglemezes tető technológiája 70 éves múltja alatt vált tökéletessé. Vele együtt mi is fejlesztettük magunkat, ezért ez számunkra nem kihívás, inkább hivatás. Mára a magyar és szlovák piac meghatározó szereplőjévé váltunk.

Könnyűszerkezetes tető szeglemezes kötésekkel


SZEGLEMEZES TETŐ, és ami mögötte van


VÁLLALATUNK VETEZŐI


Fontos tudni, ki/kik állnak egy-egy vállalkozás mögött, hiszen vezetőink munkássága személyes ambícióikból fakad, így jelölve ki az irányt az üzletpolitikában és partneri együttműködésekben egyaránt. Végső soron céget vezetni éppen olyan, mint életet: számos különböző módon lehet.


STATIKA ÉS PROFESSZIONALITÁS

„A tető egy teherbíró szerkezet, melynek tervezésénél fontos az aktuális feladat teljeskörű műszaki értelmezése és annak professzionális megoldása. Ebből kifolyólag cégünk kizárólag saját, szakképzett építész – és építőmérnökökkel dolgozik.“ /Csiba Ottó, cégünk okleveles építőmérnöke és felelős statikus tervezője, a szlovák építőmérnöki kamara vezetőségi tagja/

Ottó az, aki szakmai tapasztalatával irányt mutat statikusaink számára és mérlegeli a nagyobb horderejű döntéseket. Felelősséget vállal a magas szintű, átfogó műszaki megoldások alkalmazásáért.


A gazdaságosan és biztonságosan megtervezett szerkezet kellő tapasztalatot és tudást igényel, így aki nem kíván kockázatot vállalni, nem kizárólag az ár alapján választ. Az árkülönbséget nem a profit, hanem sokkal inkább a minőségi alapanyagok és befektetett precíz munka befolyásolja.


Az építőmérnökök az érvényes szabványok szerint méretezik a tetőt, amelyeket minden esetben egyedi és testreszabott paraméterek alapján alakítanak ki - állandó (pl. fedés (burkolat) és mennyezet típusa, napelemek) és hasznos (pl. rakodóhely kialakítása a padláson) terhelések, éghajlati viszonyok és egyéb speciális igények figyelembevételével.


Előírt normáknak megfelelő előregyártott szeglemezes szerkezet családi házra
Előírt normáknak megfelelő előregyártott szeglemezes szerkezet családi házra

A megfelelően megtervezett és kivitelezett tetőszerkezet rendkívül tartós és biztonságos, és egy életen át szolgálnia kell a tulajdonost.


Tetőszerkezet tervezése felelős statikusokkal
Tető tervezés hozzáértő statikusokkal

BIZTONSÁG ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS

„A munka számunkra értékteremtés. Magas minőségű és időtálló tetőszerkezeteink gyártásával hasznos értéket szeretnénk nyújtani ügyfeleink számára, ezzel törekedve a biztonságosabb és boldogabb mindennapokra.” /Ferencz László, a Belatti okleveles építőmérnöke, ügyvezető igazgatója/

Ferencz László a szakmaiságon túl felelősségteljes vezető, aki mind az üzleti szférában, úgy az elhivatottságának számító másik fő tevékenységében, a versenyszintű sportban is erre sarkallja környezetét. 1993 óta vállalkozik. Kifinomult megérzései és kitartása révén, amibe eddig belekezdett, legyen az egy vízió, egy ötlet, amellett teljes vállszéllességgel kiállt, nagy energiákat mozgósítva annak sikeres megvalósításához. A korrekt üzleti nézeteink és becsületes, tiszta lelkiismerettel folytatott munka elvitathatatlanul általa érvényesül.


A logika, az értelmezés és megfigyelés vezet az eredményekhez. Az ezt támogató csapatmunka (írott és íratlan szabályokkal) az értékteremtés fő eszköze. Az érték, mindig a másik fél nézőpontjából ítéltetik meg, ezért cél az emberek, beosztottak narratívájának megismerése és közös értelmezése.

Transzparens árajánlatokat készítünk, rejtett költségektől mentesen, melyek elsősorban a szerkezet biztonságát veszik alapul. Bárki számára biztosítjuk a személyes egyeztetést és tanácsadást már az építkezés előkészületi fázisaiban.


Rugalmasan kezeljük az egyéni kéréseket és gyorsan alkalmazkodunk a változó körülményekhez. Garantáljuk az előre kalkulált árakat, tartjuk a kitűzött időpontokat, értékes szolgáltatást és hosszú élettartamú tetőszerkezetet nyújtva ezáltal minden ügyfelünknek és partnerünknek.


INNOVÁCIÓ A PONTOSABB, GYORSABB ÉS MINŐSÉGIBB MUNKÁÉRT

"Egy cég sikere a fejlődésben rejlik. Minden nap arra törekszünk, hogy egyre jobbak és innovatívabbak legyünk. Sikereink alapja a szenvedélyes munkavégzés és a kiváló minőségre való törekvés. Többek között ennek köszönhetjük az évek alatt összegyűlt elégedett ügyfeleinket.” /Ferencz Balázs, okleveles építőmérnök, cégünk legfiatalabb ügyvezetője./

Balázs hivatásból választotta az építőmérnöki szakmát, ahol a tények számokkal igazolhatók. Minden folyamatot átlát, de elsősorban ő az, aki forradalmárként újító szemmel közelít meg minden rendszert és tradíciót, a megoldások s nem a kifogások embereként. Újabb és újabb beruházások, fejlesztések és lehetőségek hajtják, amellyel szakmai tudását kamatoztatva globálisan hathat a vállalkozás egészére.


Fiatal kora ellenére immár 11 éves szakmai tapasztalattal és erőbedobással alapozta meg többek közt a Belatti 2.0 verzióját, kifejlesztette a vállakozás új struktúráját és beruházásokat szorgalmazott a koronavírus-válság közepén.

Maximalista, de nagy az igazságérzete. Empátiával és megértéssel áll a cég minden tagjához, aki nyitott a fejlődésre.

„Megéri fejleszteni, ennek legfőbb hozadékát ugyanis ügyfeleink élvezik. Ez pedig nem más, minthogy még gyorsabban és precízebben szolgáltatunk tetőt országszerte a magyar és szlovák piacon egyaránt.„

Legutóbb 2021-ben, a nyersanyagválság kellős közepén fogtunk újabb fejlesztésbe: a régióban egyedülálló, újonnan telepített gyártástechnológia egy több, mint 3500 m² alapterületű csarnokban kapott helyet. A beruházás célja, miszerint gyorsan és pontosan, a legjobb minőségben gyárthassunk tetőt - teljesült, így jelenleg akár egy hét leforgása alatt tető alá hozzuk az egyéni elképzeléseket.


Tetőink ismertetőjegye a műszaki precizitás. Szerkezeteink méretpontosságát az általunk használt legkiválóbb, gépileg szárított faanyag, a világon legrégebb óta használt MiTek szeglemezek, CNC vezérelt automata prés, a Kárpát-medencében egyedülálló gyártástechnológiánk, hatékonyan dimenzált szerkezeteink és a szakembereink garantálják.


Ár - érték arányban a legjobb ajánlat könnyűszerkezetes tetőre


Segítünk kidolgozni a legoptimálisabb ajánlatot tetőszerkezetére az egyéni paraméterek és igények figyelembevételével. Építkezik? Lapostető, nyeregtető, esetleg manzárd-, vagy sátortető kerül az otthonára? Kérjen ingyenes, egyénre szabott árajánlatot, melyet pár napon belül elküldünk az Ön részére.


Érdekli, hogyan történik az előregyártott tető gyártási folyamata?


Látogasson el komáromi gyártócsarnokunkba és győződjön meg róla személyesen. Kérdés esetén, tervrajzok híján vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy a +36 30 664 6785 -as telefonszámon.


Tervezéstől a kivitelezésig, bízza tetőszerkezetét tapasztalt szakemberekre. Kérjen szakmai segítséget vagy látogasson el a Kárpát-medence egyedülálló technológiát alkalmazó gyártócsarnokába.










bottom of page