top of page

Természetesen. Fából.

TÁMOGATOTTJAINK

extraliga-komarom-roplabda-bajnokok

VÁLLALATUNK TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSA

VK SPARTAK SJE KOMÁRNO

A Vállalati társadalmi felelősségvállalás (Corporate Social Responsibility- CSR) egy vállalat fenntartható kezeléssel kapcsolatos, gazdasági, ökológiai vagy társadalmi szempontú általános felelősségvállalása.

Vállalatunk életében nagy szerepet játszik a sport iránti alázat és elköteleződés. A Belatti, és partnervállalata a Coviani életében a személyes indíttatás is masszívan meghatározta a támogatói útmutatást.

Helyi lokálpatriótaként, a komáromi VK Spartak UJS Komárno férfi röplabdacsapatát támogatva igyekszünk gondozni a fiatal generáció sportolási lehetőségeit és a csapatsikerek által egyúttal kisvárosunk hírnevét is öregbíteni.

A klub életében hosszú út vezetett az extraligáig, eléggé döcögős kezdet volt, elsősorban a tevékenységhez szükséges anyagiak előteremtése okozott problémát, de lassan sínre került a klub működése. A klub történetéről és az az eredményekről is a VK Spartak UJS Komárno oldalán értesülhetnek részletesebben.

Cégünk szempontjából fontos megemlíteni, hogy a Belatti ügyvezető igazgatója, Ferencz László taposta ki a röplabdához, és a helyi klubhoz kötődő szakadatlan elköteleződésünk alapkövét. Az ő vállalkozói szférában szerzett tapasztalatai nagyban hozzájárultak egy új, a professzionálisabb klubvezetés irányába mutató út kialakításához. 

Az ezt követő időszakban a fő hangsúly az utánpótlásra helyeződött. A 2017/18-as évadban a klub elindította saját bajnokságát, a Mini Open for Kids bajnokságot, melyben 11 éves és annál fiatalabb játékosok vehetnek részt. A bajnokságba Komárom több iskolája, illetve a környékbeli községek csapatai kapcsolódhatnak be. Mindeközben a felnőtt csapat az 1. ligában harcolt a lehető legjobb eredményért. A csapatot, két játékos kivételével, kizárólag hazai, komáromi nevelésű játékosok alkották. A bizonyítási vágy és a motiváció meghozta a várt eredményt, a komáromi Spartak UJS Komárom ezzel a páratlan játékosgárdával kivívta az extraligába való feljutást.

Szívünkön viseljük a fiatal generáció sportolási lehetőségeit, elért sikereit és a fontosnak tartjuk a tehetséggondozást. Így a helyi férfi röplabdacsapat eseményeinek szervezéséhez és a játékosok szponzorálásához is aktívan hozzájárulunk. Célunk megőrizni a magyar röplabda klub utánpótlásának növekedését.

bottom of page