Természetesen. Fából.

ÁRAJÁNLAT

Nem vagyunk a legolcsóbbak, de nem is akarunk azok lenni.

Meggyőződésünk ugyanis, hogy a nagyon olcsó hosszútávon mindig drágább. Tisztában vagyunk vele, hogy vannak nálunk olcsóbb cégek is, de számunkra elsődleges fontosságú a maximális biztonság, amit nem lehet pénzben mérni.

 

Figyelembe veszünk emellett praktikus szempontokat is.

 

Rácsos szerkezeteinket statikusaink minden esetben ésszerű tartalékkal méretezik, a maximális teherbírás határán belül legalább 15 százalékkal. Ez a biztonság garantálása mellett lehetővé tesz utólagos változtatásokat: például a felhasználó idővel akár nehezebb héjazatra cserélheti a meglévőt, megváltoztatja az álmennyezetét, vagy akár napelemeket telepíthet a tetőre.

Mindezt utólagos megerősítés és többletköltségek nélkül!

Természetesen adunk a minőségre is: az általunk felhasznált alapanyagok mindegyike magas minőségű, ellenőrzött gyártásból származik, CE minősítéssel rendelkezik, csakúgy mint a legyártott végtermék.

 

Akár 15 százalékkal több anyagot használunk fel a biztonság, és a későbbi változtatási lehetőségek fenntartása érdekében. Értelemszerűen ez többe is kerül, de igyekszünk megoldani, hogy ez a lehető legkevésbé látszódjon az árakon: a 15 százalékkal több anyag ellenére az áraink csak kb. 5-7 százalékkal magasabbak.

A tető az, amin nem szabad spórolni !

Mivel a tető milyenségén a biztonság is múlik, nem szabad kizárólag az ár alapján dönteni. Ráadásul a tető bármilyen javítása, pláne cseréje hatalmas kiadást és problémát jelent – ez elkerülhető, ha az elején egy picivel többet áldozunk rá.

Ne feledje: az olcsó hosszútávon drágább!

 

Árajánlatainkat minden esetben testreszabottan dolgozzuk ki!

A költségek tervezhetősége érdekében minden szerkezetet statikai program segítségével, részletesen modellezünk és méretezünk, hogy a kiadott árajánlat a lehető legjobban megfeleljen a valóságnak.

FIGYELEM !

Az 1. és 2. árajánlat ingyenes, további változtatásokért bruttó 4.500 forintot számolunk fel, de rendelés esetén az árajánlat költségét duplán visszaszámítjuk a szerkezet árából!

Köszönjük, hogy Ön is értékeli munkánkat és minket választ !

Árajánlatot e-mailben is kérhet !

BELATTI KFT.

Cégjegyzékszám: 34151591

Adószám: 2020195804

EU VAT: SK2020195804

+36 30 664 6785

+36 30 664 7127

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram