top of page

Természetesen. Fából.

ÁRAJÁNLAT

Ár-érték arányban                        verhetetlenek vagyunk

Nem célunk a legolcsóbb gyártó-kivitelező cégnek lenni a piacon, mert tapasztalatunk szerint az alacsonyabb ár a minőségi alapanyagokban és a szakértő tervezés hiányában jelentene számunkra vállalhatatlan kompromisszumot.

 

Mi nem 5-10 évre, legalább 50 évre tervezünk, CE minősítésű és ellenőrzött gyártásból származó alapanyagainkból pedig minimum 15%-kal többet használunk fel a többi gyártóhoz képest. Többek között ez indokolja a mindössze 5-10%-kal magasabb árunkat.  

 

Elmondhatjuk magunkról azt is, hogy a tetőszerkezet teherbírását nem a minimálisan elvárható szintre tervezzük: rácsos szerkezeteinket statikus mérnökeink minden esetben ésszerű tartalékkal méretezik, a maximális teherbírás határán belül legalább 15%-kal.

Van, amit nem lehet pénzben mérni

- Garantáljuk a biztonságot -

 

Számunkra is a biztonság az egyik legfontosabb szempont. Alapesetben minden munkánkra 5 éves garanciát vállalunk, de ez opcionálisan meghosszabbítható további 5 évvel és egyszeri helyszíni ellenőrzéssel.

 

Munkáinknál nincsen szükség utólagos megerősítésre és javításokra, ellenben a megfelelő statikai számításoknak köszönhetően, idővel akár nehezebb héjazatra cserélheti a meglévőt, megváltoztathatja az álmennyezetét, vagy akár napelemeket is telepíthet a tetőre. Nálunk a biztonság és a praktikum kéz a kézben jár.

 

A fizikai biztonság mellett gondolunk az anyagi biztonságra is:

a Belatti Kft.-nél nincsenek rejtett vagy utólagos többletköltségek,

garantáljuk az előre kalkulált árakat. A költségek tervezhetősége érdekében minden szerkezetet statikai program segítségével részletesen modellezünk és méretezünk, hogy árajánlata a lehető legjobban megfeleljen a valóságnak.

 

Árajánlatainkat minden esetben gyorsan, az igényeire szabottan dolgozzuk ki, személyes egyeztetéssel és tanácsadással már az építkezés kezdeti fázisaiban. Tartjuk a kivitelezési határidőket.

 

FIGYELEM !


Az 1. és 2. árajánlat ingyenes, további változtatásokért bruttó 4.500 forintot számolunk fel. Megrendelés esetén azonban a 3. és további árajánlatok költségét duplán levonjuk a szerkezet árából.


Köszönjük, hogy Ön is értékeli munkánkat és minket választ!
 

Ajánlatkéréshez  töltse ki az Űrlapot, vagy írjon nekünk e-mailben.

bottom of page