top of page

Természetesen. Fából.

RÓLUNK

Szeglemezes tetőszerkezettel foglalkozunk

- A tervezéstől a kivitelezésig - 

Történelmet írunk - már 1996 óta

Elsők között kezdtük meg 1996-ban a közép-európai régióban a szeglemezes tetők meghonosítását, nemcsak a gyártás, de a tervezés és kivitelezés terén is. Ahogy az az innovatív technológiák esetében lenni szokott, sokan szkeptikusak voltak a szeglemezes tetővel kapcsolatban, de az újítás kiállta és a mai napig kiállja az idő próbáját.

Részesei voltunk a technológia meghonosításának

Szemináriumokon és különböző képzéseken adtuk át tudásunkat építkezési vállalatok, tervezők és befektetők számára, de mi magunk is haladtunk a korral. A szeglemezes tető technológiája 60 éves múltja alatt vált tökéletessé. Vele együtt mi is fejlesztettük magunkat külföldi tanulmányútjaink és különböző workshopok segítségével.

 

25 éves tapasztalatunk és több, mint 3000 db sikeresen kivitelezett tetőszerkezetünknek köszönhetően mára a magyar és szlovák piac meghatározó szereplőjévé váltunk.

 

Számunkra nem kihívás lapostetőre vagy kulcsrakész tetőre tervezni ezt a teherhordó felületet.

Tetőszerkezet kivitelezése családiházra

Nemcsak a szeglemezes tető, 

mi is bizonyítottunk

Ismerjük a fát és tudjuk, hogy mire képes, mennyit bír tetőszerkezeti tartóelemként. Saját statikus mérnökeink – akiknek együttes szakmai tapasztalata több mint 50 évet ölel fel – hozzáértő munkájának eredményeként cégünk fennállása óta

 

 - 0, azaz NULLA rosszul kivitelezett szeglemezes tetőszerkezetet tudunk felmutatni -

Ennek oka abban rejlik, hogy minimum 15%-kal több minőségi alapanyagot használunk fel a kivitelezés során és külön figyelmet fordítunk a szerkezet térbeli kimerevítésére. Egyedüli cégként a piacon, csak mi használunk már családi házak esetében is szélrácsokat, illetve szegszalagokat. Többek között ezzel tesszük időt- és időjárásállóvá otthona tetőszerkezetét.

 

Kompormisszumokat nem ismerve biztosra megyünk, hiszen tudjuk, hogy a tetőt utólag javítani, toldozgatni-foltozgatni, cserélni nagyon költséges és kellemetlenségekkel járó dolog. Ácsolt tetőszerkezetű házak esetén tervezéskor a legtöbb problémát a tető alátámasztásának megoldása okozza. Ebből kifolyólag a ház belső elrendezését ehhez kell igazítani, amelyben változtatások egyáltalán nem, vagy csak tetemes kiadások árán valósíthatók meg. A szeglemezes tetőszerkezet esetén ilyen problémákba nem fog ütközni: könnyű szerkezete ellenére a több évtizedes biztonság garantált és a később felmerülő igényeknek megfelelően, a ház belső elrendezése is szabadon változtatható.

Nálunk nincs felesleges időhúzás: statikai mérnökeink segítségével a tervezési és kivitelezési folyamat is mintegy a felére rövidül, de ez nem megy a minőség rovására: szeglemezes tetőszerkezeteinket minimum 50 éves időtartamra tervezzük.

KÉRJEN TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT !

Nem engedünk a legjobból!

Biztonságos és időtálló tetője érdekében csakis a legjobbakkal dolgozunk: a kezdetek óta hivatalos és minősített partnerei vagyunk a világ legrégibb és legnagyobb szeglemezeket készítő, gyártótechnológiát és statikai szoftvereket fejlesztő vállalatának, az amerikai MiTek-nek.

Ezen felül gépparkunk kapacitása 2021-ben megháromszorozódik, így Közép-Európa legnagyobb szeglemezes tetőszerkezet gyártó vállalkozásává válunk. Ennek köszönhetően az árat és az időt tekintve is olyan feltételeket tudunk nyújtani ügyfeleinknek, amelyre csak mi vagyunk képesek.

Válasszon minket, mert:

Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk

Közel 2000 elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk

Legalább 3000 tetőt építettünk már

Minimum 840 000  négyzetméter tetőszerkezetet építettünk fel

Munkánk során fontos a számunkra:

személyes egyeztetés és tanácsadás már az építkezés előkészületi fázisaiban

árajánlatok rugalmas és részletes kidolgozása

korrekt árajánlatok készítése, melyek elsősorban a szerkezet biztonságát veszik alapul

a kivitelezési időpontok betartása

az előre kalkulált árak, és egyéb feltételek garantálása

magas szintű, átfogó műszaki megoldások alkalmazása

VÁLLALATUNK VEZETŐI

FERENCZ LÁSZLÓ, okleveles építőmérnök

ügyvezető igazgató, cégtulajdonos

"A munka számunkra értékteremtés. Magas minőségű és időtálló tetőszerkezeteink gyártásával hasznos értéket szeretnénk nyújtani ügyfeleink számára, ezzel törekedve a biztonságosabb és boldogabb mindennapokra."

FERENCZ BALÁZS, okleveles építőmérnök

ügyvezető igazgató, cégtulajdonos, statikus

"Minden nap arra törekszünk, hogy egyre jobbak és innovatívabbak legyünk. Sikereink alapja a szenvedélyes munkavégzés és a kiváló minőségre való törekvés. Többek között ezeknek köszönhetjük, az immár több, mint 2000 elégedett ügyfelünket."

CSIBA OTTÓ, okleveles építőmérnök

cégtulajdonos, felelős tervező, statikus

"Teherbíró szerkezeteink tervezésénél fontosnak tartom az aktuális feladat teljeskörű műszaki értelmezését és annak professzionális megoldását. Ebből kifolyólag cégünk kizárólag saját, szakképzett építész- és építőmérnökkel dolgozik."

Bízza ránk a tetőszerkezetét, hiszen új otthonának nemcsak biztos alapokra, de biztonságos és időtálló tetőre is szüksége van. 

bottom of page