top of page

Nyílt napot tartottunk

_Beszámoló


Június végén nyílt napot tartottunk Hajdúszoboszlón, mellyel elsődleges célunk az volt, hogy szakmai tanácsot és hasznos információt nyújtsunk minden építkezés, felújítás, átalakítás előtt álló érdeklődőnek illetve generálkivitelezőknek és tervezőknek.


A résztvevők testközelből is megismerkedhettek az innovatív, idehaza is egyre népszerűbb technológiákkal, mint az általunk képviselt szeglemezes tetővel, illetve a Leier típusházával, melyeket két, a helyszínen elkészült projekten- és kihelyezett maketteken is szemléltettünk.


Bemutattuk a lehető legoptimálisabb megoldást tetőre és Leier típusházra, melyekkel rengeteg idő és pénz megspórolható.

A nyersanyagellátás -és hirtelen drágulás komoly próbatétel elé állította az építkezni vágyó családosokat, ezért olyan megoldásokat mutattunk be, melyek gazdaságos, környezetbarát, mégis kompromisszumoktól mentes alternatívát nyújtanak az otthon alapozásához és fedéséhez egyaránt.


A kerti-party hangulat, gulyás és finomságok mellett a résztvevőket kedvezményes kuponokban részesítettük.


Míg a szeglemezes technológia tetőre egy modern, gyorsan gyártható és telepíthető, födém és belső tartófalak híján is működő és olcsóbb megoldás - a gondos statikának köszönhetően, addig a Leier – kéregfalas és típusházak jelenleg az egyetlen olyan technológia Magyarországon, amely nem könnyűszerkezetes és mégis 5 hónap alatt elkészülhet, valamint a bankok kedvező feltételekkel finanszírozzák az ezzel való építkezést. Mindkét megoldás gyors kivitelezést biztosít, méretpontos alapanyagokból.


Sok tapasztalatot és élményt gyűjtöttünk a nap folyamán, mely megerősített bennünket abban, hogy az emberek edukálására és az ehhez hasonló rendezvényekre szükség van a jövőben is. Ezúton köszönjük a Kohlberger Bau KFT-nek a kiváló szervezést és csapatmunkát.


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page