top of page

Lapostető szeglemezes tetőszerkezettel - Farkasd

A legjobb reklám az elégedett ügyfél. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a pár hete Farkasdon átadott lapostető, amit szeglemezes tetőszerkezet segítségével valósítottunk meg.


A megrendelőnk egy másik elégedett ügyféltől kapta a tippet, hogy keressen meg minket.


Sokan kételkednek abban, hogy a szeglemezes tetőszerkezettel megvalósítható a lapos tető szerkezete.


Erre nincs jobb magyarázatunk, mint ez a pár fotó:



Mónika, ügyfelünk március végén keresett meg minket és kért tőlünk árajánlatot a családi házuk tetőszerkezetének kivitelezésére.


Elmondása szerint a 210 m2 alapterületű tetőszerkezet kivitelezésére ár-érték arányban kimagaslóan mi voltunk a legjobbak. A többi árajánlat kevesebb faanyagot és hosszabb átadási időt tartalmazott.


Azért vagyunk ilyen jók ár-érték arányban, mert a tervezéstől a kivitelezésig mindent mi magunk, saját szakemberekkel oldunk meg.

A tervezés során a teherbírást PVC fólia és OSB lapok terhelésére számoltuk ki. Így a tetőkonstrukciót 5,9 m3 szárított, magas minőségű faanyagból valósítottuk meg és a gyártást követően 2 munkanapon belül adtuk át.


Ha tetőszerkezeteink elkészítésekor csak az árat tartanánk szempontnak, nagy valószínűséggel nem lenne ennyi elégedett és visszatérő ügyfelünk. Úgy gondoljuk a biztonság és a minőség az ár előtt járó értékek!


Köszönjük, hogy a Belatti szeglemezes tetőszerkezet választotta!

Recent Posts

See All
bottom of page