top of page

Kontyolt- és nyeregtető kombinációja Győrladaméren

Győrladaméri projektünk, mely valójában panzóként fog üzemelni a jövőben csendes, nyugodt környezetben, a templom szomszédságában.


A 2 nap alatt megtervezett, 1,5 nap alatt legyártott és 2,5 nap alatt összeszerelt kontyolt- és nyeregtető kombinációjú, 305 m² felületű szeglemezes tetőhöz összesen 9 m³ fát és 300 kg szeglemezt használtunk fel.

A Megrendelő kérésére szerelt oromfalat készítettünk, így az szintén rácsos tartókból készült. A főtartók mindegyike a nagy magasság miatt - (magasságilag) osztott, ebből kifolyólag is kiemelt figyelemmel kellett megtervezni és megvalósítani a tetőszerkezet merevítését - alsó és felső övi szélrácsok, szegszalagok, futó és átlós merevítések, ill. andrásolások által.


Épület típusa: Panzió

Helyszín: Győrladamér

Átadás időpontja: 2022. június közepe

Legnagyobb áthidalandó fesztáv: 8,15 m

Leghosszabb tartó: 10,2 m

Rácsos tartók száma: 73 db


A megrendelő elmondása szerint elsősorban a kedvező ár és rugalmas határidő miatt döntött a Belatti mellett.


Vajon a fagyit Győrladaméren a baga-, vagy a ladaméri?:)


Tekintsd meg drón videónkat is:


Szeglemezes tetőinket és rácsos tartónkat nem 5-10 évre, de legalább 50 évre tervezzük. A legutóbbi fejlesztésünknek köszönhetően akár egy hét leforgása alatt tető alá hozzuk az egyéni elképzeléseket.

Jelenleg a Kárpát-Medence legkorszerűbb és legpontosabb gyártójaként kivitelezünk tetőszerkezeteket Magyarországon, országszerte. a régióban egyedülálló, újonnan telepített gyártástechnológia egy több, mint 3500 m² alapterületű csarnokban kapott helyet.

Ha szeretél korrekt, ingyenes árajánlatot kérni, írj nekünk.

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page