top of page

Támogatottjaink továbbjutottak a Bajnokok Ligája második fordulójába!



Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy vállalatunk komáromi röplabda támogatottja - a Rieker UJS Komárno 3:0-ra, egyetlen elvesztett szett nélkül nyerte meg a Bajnokok Ligájának 1. fordulóját az UVC HOLDING Graz ellen Nyitrán, az este folyamán pedig ismét bravúrosan teljesítettek,


a mai visszavágón 3:1-es győzelemmel jutottak tovább az ausztriai Grázban, így Görögországban a görög bajnok csapat, az Olimpiacos Pireus ellen szállhatnak versenybe, akik európai szinten is kiválónak számítanak.

A mai meccs számtalan bravúros labdajáték mellett rengeteg izgalmas pillanatot tartogatott. Végül fiaink idegenben is bebizonyították rátermettségüket, mi pedig velük tartunk a következő megmérettetésre, Görögországba is.



Az általunk tervezett tetőszerkezetek az otthonok koronájaként szolgálnak, melyek színpadán a családok mindennapi történetei játszódnak. A támogatott fiataljaink által bebizonyítottuk, hogy kellő igyekezettel, kitartással és hittel egy olyan kisváros, mint Komárom is főszereplője lehet egy történelmi mesének,

Szlovákia legjobbjaként indulhatott és nyerhetett a röplabda legszínvonalasabbnak számító európai klubversenyén, a Bajnokok Ligájának 1. fordulóján (CEV CHAMPIONS LEAGUE 2022).

Tető alá hozzuk ügyfeleink igényeit, s közben nem feledkezhetünk el a tehetséggondozásról sem, hiszen a példamutatás alapvető szempont kell, hogy legyen, nemcsak régiós, hanem országos szinten is. Az itt felsorakozott fiúk városunk égisze alatt nyertek egy európai szintű versenyen. Szurkoljon velünk együtt a továbbiakban, legyen a részese a felvidéki Komárom meséjének.


Bővebb információért látogasson el a csapat hivatalos FB oldalára (@VKSpartakKomarno) vagy hivatalos weboldalára, ahol magyar nyelven is közvetítenek az aktuális fejleményekről.


Gratulálunk fiúk, hajrá Komárom!


Recent Posts

See All
bottom of page