top of page

Természetesen. Fából.

ÁRAJÁNLAT

"Az olcsó hosszútávon mindig drágább !"

BIZTONSÁGRÓL, GARANCIÁRÓL

Az általunk kivitelezett szerkezetek mindegyike az esztétikai feladatokon kívül elsősorban mint statikai tartószerkezet funkcionál. Ebből kifolyólag cégünk számára a legfontosabb ezen szerkezetek hosszútávú, biztonságos működése. Termékeinket nagy tapasztalattal rendelkező, saját és szakképzett statikus mérnökök tervezik, figyelembe véve az aktuális trendeket és az érvényben lévő szabványokat.
Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy szerkezeteinket ne határértékekre tervezzük, hanem megfelelő és egyben "egészséges" tartalékkal is számoljunk. Ennek nem csak biztonsági, hanem praktikus okai is vannak. Ez a tartalék lehetővé teszi a felhasználok számára, hogy akár a meglévő héjazatot idővel nehezebbre cseréljék vagy napelemeket telepítsenek, esetleg változtatásokat eszközöljenek az álmennyezet kialakításában.

Szerkezeteinkben felhasznált alapanyagok mindegyike magas minőségű, ellenőrzött gyártásból származik, így CE minősítéssel rendelkezik, csakúgy mint a legyártott végtermék is.

Felhasznált alapanyagainkban, munkánkban és ezen keresztül termékeink minőségében megbízunk, ezért termékeinkre garanciát vállalunk. A garanciális idő leteltét követően ügyfeleink számára igény szerint garancia utáni szolgáltatást nyújtunk, amely a szerkezeteink bizonyos időközönkénti átellenőrzését tartalmazza.

FIGYELEM !

Árajánlatainkat minden esetben az árajánlatkérő ügyfél igényeinek megfelelően, testreszabottan dolgozzuk ki !

Minden szerkezetet statikai program segítségével részletesen modellezünk és méretezünk annak érdekében, hogy az általunk kiadott árajánlat a lehető legjobban megfeleljen a valóságnak és a költségek tervezhetők legyenek.

Az 1. árajánlat ingyenes, további változtatásokért bruttó 4.500 Ft-ot számolunk fel, ezzel is hangsúlyozva, hogy minden kérést komolyan veszünk és érdeklődőinket potencionális kliensként kezelünk.

Rendelés esetén az árajánlat költségét leszámítjuk a szerkezet árából.

Köszönjük, hogy Ön is értékeli munkánkat !

Árajánlatkérését e-mail-ben

és telefonon is megteheti !

bottom of page