top of page

Bajnokok lettek a támogatottjaink!



A komáromi férfi röplabda csapat, VK Spartak UJS Komárno a szlovák extraliga döntőjében (7.4.2021), hazai pályán megszerezte a harmadik győzelmet is Miava ellen, így pedig fennállása során először, Szlovákia bajnoka lett. Történelmi siker a mostani, méltán ünnepeljük őket és a kizárólag szlovákiai játékosokból álló klubot. A győztes csapatból Matej Kubš és Peter Kašper mostanra már hét extraligás címmel rendelkezik.



A múlt hét szerdai (7.4.2021) mérkőzésen nem más volt a tét, mint a szlovákiai röplabda bajnoki címének elnyerése, amely mérföldkő a helyi sportközösség számára. A klub sikere által nyomot hagytunk a röplabda történelmében, országos viszonylatban is. Mindemellett ez a évad többet hordozott magában a versengésen és megmérettetésen túl.


Ezzel a győzelemmel beteljesült a klub kitartó munkája. A kupa átadását követően, az ünneplés során felszabadultak az utóbbi időben felhalmozódott érzések a koronavírus eredményezte helyzet és az ebből fakadó nehézségek miatt.

Ez az együttes siker egyben egyfajta győzedelmeskedés a lemondásokkal járó időszak felett, a játékosok mögött bevillanó szurkolók nélkül maradt üres székeket látva megértjük, hogy a csapatoknak a szokásosnál is nagyobb lelkierővel kellett most a pályára lépniük.


A szurkolók buzdító üzeneteit a székekre ragasztva igyekeztek megtölteni a nézőteret.

A helyi röplabdacsapat eseményeinek szervezéséhez és a klub szponzorálásához a Belatti, és partnervállalata a Coviani is aktívan hozzájárul. S hogy hogy kapcsolódik az üzleti szemlélet a sporthoz, azon belül is cégünk a komáromi röplabda csapathoz?


Vállalatunk szempontjából fontos megemlíteni, hogy a Belatti tulajdonosának, Ferencz Lászlónak, mint a klub elnökének a vállalkozói szférában szerzett tapasztalatai nagyban hozzájárultak egy szakszerűbb klubvezetés és működés kialakításához. Támogatásával és sport iránti alázatával sikerült kivívni a klub fenntartásához szükséges feltételeket.


Idén nyertünk nézők nélkül, jövőre reményeink szerint szurkolókkal, azaz szeretnénk megcélozni a jövőbeni bajnokságot is,- tette hozzá.

A klub nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás edzők nevelésére és szakmai fejlődésére. Ennek köszönhetően a járvány előtt már közel kétszáz gyermek edzett az egyesületben, kilenc edző szakmai felügyelete mellett.



A Belatti csapata ezúton gratulál az elért eredményekhez és sok sikert kíván a következő évadra. A trófea, igaz mindössze egy napig, de irodánkban tündökölt, a mellékelt képeken pedig a klub dicsősége sugárzik.








bottom of page